کلمات کلیدی (KEYWORDS)

کلمه کلیدی به موتور جستجو می گوید که موضوع وب سایت و یا حتی مقاله شما در چه موردی است. هنگامی که شما یک جستجو انجام می دهید، Google صفحاتی را جستجو می کند که حاوی کلمات کلیدی مرتبط با جستجوی شما هستند. این به این معنی نیست که نتایج به دست می آید که عبارت دقیقی را که جستجو می‌کنید را نشان می دهد.

گوگل به اندازه کافی هوشمند است تا نتایجی را که با هدف جستجو شما مطابقت دارد. گوگل در الگوریتم rankbrain از هوش مصنوعی استفاده می کند. در بخش آموزش سئو هانت می توانید بیشتر در مورد این حوزه آشنا شوید.

عبارت مورد جستجو (SEARCH QUERY)

چیزی که در کادر جستجوی گوگل تایپ می کنید یک پرس و جو یا کوئری جستجو است. اگر شما در گوگل جستجو کنید(Googled)، “آیا بهترین گیتار الکتریکی است؟” به شما یک سایت که توصیه هایی در مورد گیتار را دارد را معرفی می کند. در بین نتایجی که گوگل به شما نشان داده نتایجی مانند بهترین گیتار برای افراد مبتدی و یا 10 برند معروف گیتار را مشاهده خواهید کرد. گوگل آنقدر باهوش است که بداند شما به دنبال چه چیزی هستید.

تگ های HTML

زبان نشانه گذاری (HTML) چیزی است که به مرورگر می گوید که چگونه وب سایت شما را نمایش دهد. تگ های HTML صفحه شما را به بخش های مختلف تقسیم می کنند که به روش های مختلف فرمت شده اند. برای موتور جستجو هدرها و متاهای توصیفی بیشتر اهمیت دارند.

هدرها (HEADERS)

در صفحات وب، قطعاتی که در حروف بزرگتر و حجیم هستند معمولا هدر یا تگهای عنوان هستند. به عنوان مثال، عنوانی که در بالای این مقاله مشاهده میکنید، یک برچسب <h1> است. در پایین آن تگ های <h2> هستند که برای بخش های اصلی مقاله استفاده می شوند. استفاده از کلمات کلیدی قوی برای تگ های <h1> و <h2> به صفحه رتبه بندی شما کمک می کند و برای سئو بسیار مناسب هستند.

تگ عنوان (TITLE TAGS)

بعد از جستجو در لیستی که گوگل به شما نشان می دهد، سرتیتر مطلب همان تگ عنوان است. عنوان ها معمولا در تگ <h1> نوشته می شوند. برای این که از شر عنوان بلند احت شویم از تگ عنوان استفاده کرده و عنوانی کوتاه تر را برای مطلب خود در نظر می‌گیریم.

متای توضیحات (META DESCRIPTIONS)

Meta descriptions توضیحی کوتاه و کمتر از 320 کاراکتر در مورد نتیجه ای است که گوگل برای شما انتخاب کرده است. اگر از متای توضیحات در سایت خود استفاده نکنید، گوگل باهوش! خودش 320 کاراکتر اول را برای توضیحات مطلب سایت، انتخاب می کند.

لینک ها (LINKS)

لینک ها بخش های قابل کلیک متن هستند که شما را به یک صفحه وب دیگر منتقل می کنند. بخشی از پیوند که روی آن کلیک میکنید (معمولا زیر خط دار و با رنگ متفاوت) متن لینک است. در ضمن استفاده از لینک های داخلی (پیوندهایی که از یک صفحه از وبسایت شما به یک صفحه دیگر آن ارتباط می دهند) می توانند در بهبود رنک سایت شما در نتایج جستجو تاثیر خوبی بگذارند.

منبع: https://www.contentfac.com